Nettmagasin Kategori: Klipp og klapp


 • Klipp og klapp 101

  Klipp og klapp 101

  Nettmagasin kategori:

  En ny lov krever at alle klasserom i offentlige skoler i Louisiana skal ha plakater som viser de ti bud i «stor og lett lesbar skrift». Selv lærte jeg på skolen at jeg skal ikke begjære min nestes asen, og det har jeg da heller aldri gjort.

  Les mer…

 • Klipp og klapp 100

  Klipp og klapp 100

  Nettmagasin kategori:

  Ved valget i India nylig gikk det hindunasjonalistiske partiet tilbake, og har ikke lenger rent flertall. «Bønnesvar» uttaler generalsekretær Vijayesh Lal i Evangelical Fellowship of India.

  Les mer…

 • Klipp og klapp 99

  Klipp og klapp 99

  Nettmagasin kategori:

  Lena Caroline Stordalen er prest i Frogner menighet på Oslos beste vestkant. Nylig skrev hun i Vårt Land at: Alle mennesker bærer med seg sine bilder av Gud

  Les mer…

 • Klipp og klapp 98

  Klipp og klapp 98

  Nettmagasin kategori:

  Under nattverden deler presten som kjent ut brød i form av små oblater, og påstår at det dreier seg om Jesu legeme. I flere år har disse oblatene vært frie for gluten.

  Les mer…

 • Klipp og klapp 97

  Klipp og klapp 97

  Nettmagasin kategori:

  I hine hårde dage da Hedningsamfunnet sto på Egertorget i Oslo hver lørdag, hendte det at kristne ble beskyldt for å dope seg på Jesus. Nå har de omsider tilstått. En artikkel om kristenrussen i avisen Dagen har overskriften:

  Les mer…

 • Klipp og klapp 96

  Klipp og klapp 96

  Nettmagasin kategori:

  I Italia er en reklamefilm for chips stoppet etter en blasfemianklage. En nonne gjør klar oblatene til nattverden da hun får den gode ide å bytte dem ut med potetchips av merket Amica.

  Les mer…

 • Klipp og klapp 95

  Klipp og klapp 95

  Nettmagasin kategori:

  Mange kristne tror ikke lenger på jomfrufødsel. Men det gjør Kirken!

  Les mer…

 • Klipp og klapp 94

  Klipp og klapp 94

  Nettmagasin kategori:

  Ronnie Johanson klipper fra media, og klapper uhemmet.Enten for skribenten, eller til vedkommende.(Stort sett det siste, men bare verbalt, vel å merke.) Illustrasjon: Ragnar Børsheim. Mirakel i Nairobi Predikanten Benny Hinn har i mer enn 40 år reist jorden rundt for å holde mirakelmøter. «Holy Spirit Miracle Crusades» kaller han virksomheten. Et høydepunkt under slike…

  Les mer…

 • Klipp og klapp 93

  Klipp og klapp 93

  Nettmagasin kategori:

  Et fly som skulle til Kristiansand, kræsjet nylig inn i et annet fly på bakken på Gardermoen. En av passasjerene som ble rammet, var Thomas Neteland, kommunikasjonsleder i Pinsebevegelsen. Han forteller:

  Les mer…

 • Klipp og klapp 92

  Klipp og klapp 92

  Nettmagasin kategori:

  Skolens seksualundervisning møter fortsatt motstand i bibelbeltet i sør. KrF-politiker Helen Rosvold Andersen reagerer på en film der budskapet var at «orgasme er godt og onani er positivt.» Hun uttaler på vegne av en foreldregruppe hun har stiftet:

  Les mer…

 • Klipp og klapp 91

  Klipp og klapp 91

  Nettmagasin kategori:

  Dronning Margrethe II av Danmark tok følgende valgspråk da hun ble kronet i 1972: «Guds hjælp, folkets kærlighed, Danmarks styrke» Det er jo rørende at en monark regner med folkets kjærlighet, alt før hen har vist seg fortjent til den.

  Les mer…

 • Klipp og klapp 90

  Klipp og klapp 90

  Nettmagasin kategori:

  Forrige gang brakte vi bevis for at Gud eksisterer. Vi følger opp denne gang med et bevis for at han ble menneske og tok bolig blant oss:

  Les mer…