Klipp og klapp 61

in

Ronnie Johanson klipper og klapper.
Illustrasjon: Ragnar Børsheim.

Så bra! Men når kommer neste skritt?

Tittelen «Klipp og klapp» innebærer at jeg klipper i media, og enten klapper for det som skrives eller klapper til skribenten (verbalt, vel å merke). Det blir mest av det siste, men denne gangen kommer for en gangs skyld klapp og anerkjennelse fra min side:

Jeg ser i en overskrift i Vårt Land at Norge «Anerkjenner ikke folkemord på armenere». Bra, Norge. Folkemord bør ikke anerkjennes, men erkjennes. (Noe vi ikke har gjort foreløpig når det gjelder Tyrkias utryddelse av 1.500.000 armenere under og etter første verdenskrig. Ikke like bra.)

Kilde:
Vårt Land 2. november 2022

En predikant forut for sin tid

På Wikepedia kunne man inntil nylig lese at predikanten Aril Edvardsen «slet med ettervirkninger etter å ha vært syk med Covid-19». Edvardsen døde i 2008.

Kilde:
Dagen 7. november 2022

Bekjennelse

Jeg ser at aktoratet legger vekt på at mannen som står tiltalt for Birgitte Tengs -drapet, har en suspekt profil. Blant annet har han «gjort seksuelle tilnærmelser overfor flere kvinner». Jeg må tilstå at det har jeg også. Dette lar seg enkelt bevise med DNA-test, ettersom jeg har barn med to av dem.

Hva mer er: Tiltalte har ikke alibi for drapsnatten. Men det har ikke jeg heller! Til mitt forsvar må jeg få anføre at jeg husker ikke hva jeg gjorde den natten (eller en hvilken som helst natt i 1995).

Kilde:
Aftenposten 9. november 2022


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *