Klipp og klapp 86

Ronnie Johanson klipper fra media, og klapper uhemmet.
Enten for skribenten, eller til vedkommende.
(Stort sett det siste, men bare verbalt, vel å merke.)

Illustrasjon: Ragnar Børsheim.

Klipp-og-klapp-Kritiske-kommentarer-Ronnie-Johanson
Boken «Klipp og klapp» er nå tilgjengelig fra forlaget.

Kristofobi i NRK

NRK har flyttet morgenandakten i radio fra P1 til et program som færre lytter på. Dette kaller Vårt Lands kommentator for «en kombinasjon mellom rettmessig likebehandling og historieløs religionsangst». Eller «kristofobi» som det bør hete i dette tilfellet, nå som «islamofobi» er blitt et innarbeidet skjellsord mot alle oss som frykter islamismen.

Vårt Land kaller likebehandling av livssyn for rettmessig. Hvorfor er det i så fall bare kristendommen som fortsatt skal få ha et daglig program i NRK for å spre sitt livssyn uimotsagt?

Kilde:
Åste Dokka i Vårt Land 21. oktober 2023

Kontakt med Gud

Å få kontakt med Gud kan være vanskelig; det har vi full forståelse for. Men ikke for de metodene som blir anbefalt i en stort oppslått artikkel i Vårt Land. En norsk prest har dratt til Nederland for å flippe ut på psilocybin, som er det virksomme stoffet i fleinsopp. Han forsvares av lederen i organisasjonen Psynapse, Jørn Kløvfjell Mjelva.

Mjelva påpeker at «det finnes i dag flere kirkesamfunn rundt om i verden som benytter seg av psykedeliske stoffer som en del av deres religiøse praksis.» Dette er deres «sakrament for å oppnå kontakt med Gud».

Psynapse beskrives slik:

Psynapse er en norsk stiftelse basert i Oslo, som arbeider for å legalisere rusmiddelet MDMA og psykedeliske midler som LSD og psilocybin.

Ikke visste vi at Oslo arbeider for å legalisere narkotika.

Kilder:
Vårt Land 1. november 2023 Wikipedia

  • Kategori: Klipp og klapp

  • Kommentarfelt

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *