Klipp og klapp 88

in

Ronnie Johanson klipper fra media, og klapper uhemmet.
Enten for skribenten, eller til vedkommende.
(Stort sett det siste, men bare verbalt, vel å merke.)

Illustrasjon: Ragnar Børsheim.

Hvordan drive ut demoner av barn på en skånsom måte

Sjarlatan Durek har nylig gitt råd om barneoppdragelse på Instagram:

Hei, stammen! Her er noen tips om oppdragelse. Når barna utagerer og skriker og er aggressive uten grunn? Enheter kan gå inn i barna dine.

De gjør det fordi barna dine er uskyldige. Og det er lys der, og de føler at hvis de holder fast på det barnet, så kan de uttrykke seg gjennom det. Du kan ikke la dette skje. Måten du stanser det på, er å holde fast i barnet ditt. Se rett inn i øynene deres uansett hvor ubehagelig barnet synes det er og si: «Du har ingen makt her! Du er et svakt vesen. Og jeg sender deg inn i lyset nå. Dypt inn i lyset.» Og det sier du med makt. Og vit at du har kjærlighet i ditt hjerte – du må gjøre det med kjærlighet..

Gjør du det med frykt, kommer vesenet til å bli sterkere. Og det kommer til å utagere enda mer i barnet ditt. Gjør det med kjærlighet. Og hvis du trenger enda flere tips om hvordan du fjerner vesener fra barna dine, så kan du sende meg en melding, og jeg kan assistere deg. Jeg elsker deg.

Psykologer har de siste dagene unisont tatt sterkt avstand fra å behandle barn på denne måten. For eksempel kaller Kirsten Resaland rådene for destruktive og skadelige, og fortsetter: «Det finnes ingen barn som har godt av dette. Punktum.»

Jo, det kan tenkes, mener den svenske teologen Olof Edsinger som har gitt ut bok om «åndskamp». Ikke uventet er det i den kristenkonservative avisen Dagen vi finner følgende: Når det gjelder å drive demoner ut av barn, er det «viktig å gjøre det så rolig og uproblematisk som mulig».

Og det var vel nettopp det sjamanen la opp til. Hva sier han så selv til kritikken? Til Dagbladet uttaler Durek Verrett:

Det er alltid nordmennene som ikke er utdannet innen spiritualisme. De tror de kan fortelle meg hva jeg skal gjøre. Det er interessant og veldig fascinerende.

Kanskje er det på tide med en politianmeldelse for å lære vår nye hoffnarr hvor grensen går for hva man kan gjøre i Norge.

Kilder:
Therese Sollien i Aftenposten 12 12 2023 s. 22
Aftenposten 14 12 2023 s. 34
Dagen 14 12 2023

Intet behov for nødhjelp i heimen hos Høybråten

Skattelistene er lagt ut, og ulike aviser har ulik profil på sin dekning. Vårt Land er interessert i hvilke ledere i Kristen-Norge som tjener mest, og her når ikke folkekirkens ansatte opp mot folk som Jan Hanvold. Avisen Dagen er derimot interessert i kirkelig ansatte, og her kommer Dagfinn Høybråten som leder Kirkens Nødhjelp bedre ut enn samtlige biskoper, med sin lønn på over 1,6 millioner. Ikke så lang unna Hanvolds 1,7 millioner, det.

Kilde:
Vårt Land og Dagen 07 12 2023


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *